HTML

ChPh

Minden ami történik -- Autók - számítástechnika - emberek - politika - gondolatok - tanácsadás vállalkozásoknak

Friss topikok

Könnyek

2009.02.12. 11:00 :: ChPh

Lilly sírt. Teljes szívből. Keservesen. Nagyon. Egy réten ült. Körülötte zöld fű, itt-ott pipacsokkal tarkítva, nem messze egy kis földút, és jóval arrébb egy erdő fái látszódtak. De Lilly csak sírt. Igen sírt, nem bömbölt, vagy ordított, csak sírt. A könnye csorogtak le arcán, már azzal sem törődött, hogy letörölje őket. Úgy érezte a világ minden fájdalma rá nehezedik. Szívszerelme nem rég közölte vele, hogy VÉGE.

"Where it all begun just to have some fun,
On a mountain so high where you could reach the sky.
Where it all begun was a place in the sun,
On a beach hand in hand making love in the sand.
And I can still remember the days it all began,
When I think about the fun we've had, the good times and the bad.
I will always think of you and I will see you as a sunny day,
My baby I miss you so why did you go away."*

Lilly három barátnőjével egy unalmas szombat estét akartak feldobni. Eldöntötték, hogy beülnek egy kis pubba, ahol remek koktélok, és szombat estnként karaoke is van. Beültek hát a Kis Kalóz pubba. Rendeltek és csevegtek. Alapjában jól érezték magukat, mindahányan egyedülállók, akár szingliknek is mondhatnánk őket, de nem az a pasihajtós típusok. 11 órától kezdődött a karaoke show. Jobbnál jobb és rosszabbnál rosszabb énekhangú énekesekkel. Lilly-t addig noszogatták a barátnői míg kötelnek állt. Beállt a sorba, mikor éppen rajta volt a sor elbambult és belebotlott egy fiúba. Egymásra mosolyogtak, véletlenül egyszerre indultak a mikrofonok felé. Zavarukban egyszerre álltak meg, aztán a fiú egy határozott mozdulattal megfogta Lilly könyökét, és magával húzta a színpadra. Rákacsintott és azt monda: Énekeljünk duettet. Sok ideje nem volt átgondolni az ajánlatot a közönség már tombolt. Egy szerelmes dalt énekeltek. A srácnak szörnyű hangja volt, de magabiztossága, kisfiús bája magával ragadta Lilly-t. Aztán táncoltak, valahogy nem sikerült egymásra hangoldniuk ebben a témában, így hát beszélgettek, sokat. Hajnaltájt elköszöntek egymástól, természetesen egy újabb találkozót lefixáltak azért...

"when the beats kicking hard and the beats kicking low
okay I think that it´s unique"*

Egy tavaszi napon, Lilly sétálni ment egyedül, André, a fiú pubból éppen üzleti úton volt, és barátnőivel estére beszélt meg találkozót. Nagyon boldog volt, csodálatos három hónapon volt túl. Egy rétre tartott ami nem messze volt a várostól, ahol lakott. Zöld fű, friss levegő, sétáló emberek, szabadság, nyugalom árasztotta el.

"Laying in the grass i watch the sky
See the clouds and the birds passing by
And together with my dreams they drift away
To a fantasyworld miles away from you."*

Nyáron közös nyaralásra mentek. Görögoszágba, André lepte meg Lillyt, csodálatos két hetet töltöttek ott. Sokat kirándultak, táncoltak, igen, igen, már nem volt ritmusvesztés, teljesen egymásra hangolódtak. Mindketten úgy érezték ez maga a menyország. Igaz veszekedések voltak, de hol nem? A kibékülés estére mindg megvolt.

"In my hands I hold your smile
and in my heart it runs so wild
You are the one you are unique
I’m so in love you make me weak"*

Ahogy telt az idő, mindjobban egymásra hangolódtak, jött az ősz, a tél, meghitt karácsonyozás és a fergeteges szilveszteri buli. Aztán kitavaszodott, de a szerelmük még mindig lángolt. Lilly barátnői odavoltak Andréért, kicsit féltékenyek is voltak. Aztán jött az a szörnyű nap. Megbészélték, hogy kedvenc helyükre mennek a kis rétre. Itt vallotta be André, hogy egy másik nő van az életében már 4 hónapja. Lilly összetört, próbálta kérlelni Andrét, hogy ne.

"so gimme gimme gimme
gimme one more try
give me one more chance
before I die"*

De André hátat fordított és elsétált. Ki, az életéből... Ráadásként tudta meg, hogy  az egyik barátnője szállt rá titokba és csavarta el a fejét. Ezt nem tudta feldolgozni. Teljesen összetört, pár órával később hazament. Felhívta a legjobb barátnőjét, aki este átment hozzá. Nagyot beszélgettek, sokat segített ez Lilly-nek.

"I found a lover it didn't last
wonderful days belong to the past
I don't know where I stand what I'm to do
Try to forget and to find someone new
So I pray on my knees to heaven above
Send me somebody please someone to love
So to get to my story lift me your hands
don't let me down when I find someone new"*

* Az angol nyelvű szövegek dalszövegek, Charly Lownoise & Mental Theo dalaiból válogatva

komment
Címkék: novella férfi szerelem szakítás
comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása